За сайта

Сайтът е личен и няма претенции да покаже всичко интересно, което може да се види в България, а и в други страни.

Идеята е да описвам къде съм ходила, за да има информация за различни интересни места, някои от които не са достатъчно популярни и известни на хората. И да покажа снимки от красиви места. Като опознаем по-добре страната, се надявам да оценим мястото, където сме родени и живеем, и да се стараем да опазим уникалната природа и забележителностите, построени от хората преди нас.

Публикациите в сайта са няколко типа - описания на местата, където съм ходила, описание на места за настаняване, където съм отсядала, и албуми със снимки.

Как може да се разгледа даден албум? От Галерията кликате върху заглавието на даден албум и се показват малки снимки на албума. Като кликнете на някоя от тях, може да ги разгледате увеличени или като SlideShow.

Ако сте регистриран в сайта, може да публикувате коментари към публикациите, албумите и отделни снимки. Ако решите да се регистрирате, прочетете Правилата .

Независимо дали сте регистрирани или не, можете да пишете какво мислите за сайта.

Всички материали и снимки в сайта са авторски и ако решите да ги ползвате, трябва да посочите линк към тях.

За да нямате проблеми с визуализацията на сайта, е желателно да използвате Internet Exxplorer 8 или друг браузер - Firefox, Safari, Chrome или Opera.